Predikanten en kerkelijk werker

content image

 

ds. Alfons van Vliet

Zeer gelukkig getrouwd met Hanneke (sinds 1983) en als vader (en opa) genietend van zes kinderen, van schoonzonen en schoondochter en van negen prachtige kleindochters en kleinzonen.

Opgegroeid in de Rooms-Katholieke Kerk, op mijn negentiende bewust voor Jezus gekozen (in een koffiebar van Youth for Christ) en op mijn 22e protestants geworden. 

Theologie gestudeerd aan de Universiteit van de Christelijke Gereformeerde Kerken. Sinds 1990 predikant, sinds 2003 in Leeuwarden.  Geloof met heel mijn hart in de éénheid van Gods Kerk, heb een hekel aan kerkmuren en allerlei 'etiketjes' die door mensen zijn bedacht. 

Hou van bidden, lezen, kamperen in Zwitserland, delen van ons prachtige geloof met wie dat maar wil, hardlopen, worship- en aanbiddingsmuziek, knuffelen en dollen met onze kleinkinderen, eten met veel mensen (familie, vrienden en anderen) aan tafel.


Tel.: 06 36152438
E-mail: dsalfonsvanvliet@defontein058.nl

Met vreugde predikant binnen De Fontein ! 

content image

ds. Hans Kemperman

Ds. Hans Kemperman werd op 26 oktober 1997 bevestigd als predikant van de Open Hof, inmiddels De Fontein. Hij ging theologie studeren toen hij bijna 27 jaar was. Tijdens die studie kreeg hij steeds meer het verlangen om in de kerk te werken als predikant.

Het mooiste van het vak vindt hij dat hij bezig kan zijn met theologische vragen, dat hij erover kan lezen en nadenken: dat dat zijn werk is! ,,Ik houd me intensief bezig met de vragen van het leven, met het lijden en met de wereld. Maar ook de praktijk van het predikantschap trekt me, ik ga graag met mensen om.”

In zijn vrije tijd leest hij heel graag. Science Fiction en ook wel fictie, maar dan graag met geschiedenis of iets van mysterie erin. En hij schaakt onder andere via internet.

(ds. Kemperman is momenteel langdurig afwezig)

Irene de Vries (kerkelijk werker)

Per 1 augustus 2020 heeft onze wijkgemeente ter vervanging van ds. Hans Kemperman (tijdelijk) een kerkelijk werker.

Tel.: 058 - 213 12 92

E-mail: kerkelijkwerker@defontein058.nl