Geloven

Zou God echt bestaan? En als hij bestaat, wat moet ik daar dan mee?

Een goeie baan, iemand van wie je houdt, misschien wel kinderen, een mooi huis en een auto. Wat wil je nog meer? 

Of misschien juist geen baan maar een uitkering, geen partner en ook niet zoveel vrienden. En van een eigen huis kun je alleen maar dromen. 

Hoe dan ook, je hebt het idee dat er meer is dan alleen huisje, boompje, beestje, hoe leuk dat ook kan zijn. Er zal toch nog wel meer zijn dan elk jaar op vakantie en daarna weer aan het werk?

Christenen geloven dat er inderdaad meer is. Niet iets, maar een persoon: God. Een God die zich om jou bekommert, die het wat uitmaakt dat je er bent. Sterker nog, iemand die je kent en die van je houdt. Geen boeman of kille rekenmeester die precies bijhoudt wat je verkeerd hebt gedaan. En ook geen onpersoonlijke macht die op een of andere vage manier energie geeft.
 

Hebben christenen dan op alle vragen een antwoord? Nee, niet echt. Maar als je vragen hebt, willen we je graag helpen daarop een antwoord te vinden. Wie weet kom je er verder mee.

De kerk is alle zondagen open. De diensten beginnen ’s morgens om half tien. Maar daar blijft het niet bij. Door de week organiseren we allerlei activiteiten voor de meest uiteenlopende groepen mensen.