Jongeren Gemeente Groeigroep

De Jongeren-GemeenteGroeiGroepen (JGGG) staat open voor alle jongvolwassenen - dus niet alleen voor Fonteinleden. Een duidelijke bovengrens is er niet: zo lang je je thuisvoelt tussen studenten, starters, jonge ouders etcetera, ben je welkom!

Lid zijn van de JGGG betekent dat je je aansluit bij één van de deelgroepen, die op dinsdag- of woensdagavond, eens in de drie weken, een thema bespreken uit het GGG-materiaal van het Evangelisch Werkverband. Aan de hand van een bijbelgedeelte en discussievragen, onderzoeken we hoe we ons christen-zijn handen en voeten kunnen geven in het dagelijks leven. Dat gaat in een ontspannen sfeer: er wordt zeker ook veel gelachen!

Een aantal keren per jaar ontmoeten de groepen elkaar, vaak onder het genot van een maaltijd.

Voor informatie over (deelname aan) de groeigroepen kun je contact opnemen via jggg@defontein058.

Alle meiden in de leeftijd van 12-18 jaar worden uitgenodigd voor drie keer een GIRLZ ONLY-activiteit. Naast gezelligheid en het doen van leuke activiteiten, zullen jullie ook met elkaar in gesprek gaan. We gebruiken hiervoor de methode 'Bible Bite' en het spel 'Super Woman' van Youth for Christ. Beide zijn speciaal voor jullie gemaakt.

Veel meiden kunnen niet aansluiten bij A4Y op de vrijdagavond, daarom is gekozen voor de zaterdagmiddag. We starten om 12.00 en sluiten rond een uur of 16.00 weer af (dit alles onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen en de activiteit e.d.).

Er zullen afhankelijk van de activiteit kosten aan de middagen verbonden zijn. Voor eten en drinken wordt gezorgd. We hopen dat alle GIRLZ van de Fontein dit als supertoffe, gezellige en leuke middagen gaan ervaren!

Wil je meer informatie? Mail dan even naar jeugdenjongeren@defontein058.nl